Saturday, June 12, 2010

Κορέα παρακολουθήσετε το ΚΥ οφείλεται Ελλάδα ζουν σε απευθείας σύνδεση

Ο εναρκτήριος αγώνας της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Β μεταξύ Νότιας Κορέας και η Ελλάδα θα παίξει στο Nelson Mandela Bay Stadium στις 12 Ιουνίου 2010, kick-off που για δώδεκα και μισή το απόγευμα. Η αυθεντίες μπορεί να εξετάσει τη Νότια Κορέα και η Ελλάδα ως Παγκόσμιο Κύπελλο ξένους, αλλά και οι δύο τάγματα γνωρίζουν τίποτα ή δύο για αψηφούν τις πιθανότητες και μη πιστοί. Οι Κορεάτες ήταν η έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 που φιλοξενεί το τουρνουά και να φθάσει στους ημιτελικούς για το έδαφος στο σπίτι. Όπως πολλοί θυμούνται Ελλάδα ήταν νικητές σοκ στο Euro 2004, γελοιοποιούν που εντυπώσεων προ-τουρνουά της ποιότητάς τους. Ωστόσο πρόσφατη φόρμα δείχνει ότι είναι η Νότια Κορέα που φαίνεται καλύτερο τώρα.

Οι Νοτιοκορεάτες ήταν αήττητη στην προκριματικούς γύρους και να κερδίσει την Ακτή του Ελεφαντοστού, του Ισημερινού και της Ιαπωνίας τα τελευταία φιλικά ζεσταθεί φωτιστικά. πλευρά Huh Jung-Moo ήταν, επίσης, λίγα λεπτά μακριά από την εκμετάλλευση της Ισπανίας σε μια λευκή ισοπαλία στο τελικό τους προθέρμανση πριν από το κύπελλο. Νότια Κορέα θα λάβει μέρος στην όγδοη Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά για την Ελλάδα αυτή είναι μόλις η δεύτερη τους εμφάνιση.
Νότια Κορέα επιθετικός Lee Dong-κιτρινιάρης αναρρώνει από ένα σακατεύω τραυματισμό. Captain Park Ji-Sung είναι πλήρως κατάλληλο μετά την απουσία του στην ήττα με την Ισπανία, λόγω της μια πληγή σακατεύω.

No comments: